speltaktekens_lijn2_welpen1

Wie zijn wij?

Onze speltak is een gezellige groep, die activiteiten onderneemt  in het thema van Jungleboek. Onze activiteiten zijn vooral in en om het clubhuis en in het nabij gelegen Wantijpark. De leiding zorgt ervoor, dat er elke week een uitdagende opkomst is, die ook veilig is.

Wat doen wij?

De avonturen beleven wij samen met dieren uit de Jungle. Heb jij wel eens een speurtocht gedaan met Hathi? Ook kunnen wij gaan knutselen met Marala, zwemmen met Malchi of knopen met Kaa.

DSC_5457

Soms hebben we een  opkomst samen met de zeeverkenners op het water.Voor ons is samen spelen, ontdekken en uitdagende activiteiten in en rondom ons clubhuis belangrijk!

Een paar keer per jaar hebben we een kamp, dan logeren we op het clubhuis of op een andere locatie. Deze kampen hebben altijd een centraal thema. We zijn niet bang voor een extra kleurtje (smurfen) of een spannend smokkelspel.

Wanneer doen wij dit?

Meestal vind je ons op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur bij het clubhuis. Af en toe hebben we speciale opkomsten met afwijkende tijden. We gaan meestal drie keer per jaar op kamp, waarvan twee weekenden en één midweek. De weekenden zijn meestal in het voor- en najaar en het  grote kamp valt in de zomervakantie of met Hemelvaart.

Wat zijn de voorwaarden?

Als je een keer wilt meekijken met ons, kun je je onderaan de pagina aanmelden. Dit kan tot drie keer vrijblijvend, daarna verwachten we dat je lid wordt van de groep. Informatie over meelopen en inschrijven is bij de downloads te vinden.

De contributie voor het lidmaatschap voor een Welp bedraagt €11,- per maand. Voor grote activiteiten (bv. een kamp)kan een extra bijdrage worden gevraagd.

Loop een dagje mee!

Laatste berichten

[catlist id=8 numberposts=5 excerpt=yes excerpt_size=30 date=yes date_tag=span date_class=lcp_date excerpt_tag=p excerpt_class=lcp_excerpt]