Op dit moment staat ons clubhuis aan de Dr. Zamenhofflaan. Wij hopen, als onderdeel van het project “Vlijweide” medio 2022 te verhuizen naar de Baden-Powelllaan.

Eind 2018 kregen wij als Scoutingvereniging te horen dat we helaas niet op onze huidige locatie konden blijven in verband met gebiedsontwikkeling t.b.v. woningbouw. Na verschillende (positieve) gesprekken met de Gemeente zijn we tot een mooie nieuwe locatie gekomen en daarmee een uitdaging aangegaan om een mooi nieuw clubgebouw te realiseren.

Passend bij de nieuwe woonwijk, aansluitend bij onze behoeften en uiteraard duurzaam en toekomstbestendig zullen wij met dit nieuwe onderkomen een goede en lange toekomst tegemoet gaan.

Houdt deze pagina in de gaten voor verdere nieuwsontwikkelingen!

___________________________________

Crowdfunding gestart!

Een nieuw gebouw kost uiteraard geld. Om onze plannen te realiseren zijn we nog op zoek naar extra sponsoren en donaties. Kijk daarom op de volgende pagina hoe je hierbij kunt helpen:

Ontwerp details & video

Inmiddels is het ontwerp verder uitgewerkt en samengevat in een document, dat is te downloaden via onderstaande link:

Ook hebben we een promovideo gemaakt en mooie 3D animaties van het ontwerp:

Informatiebijeenkomsten

Helaas kon de informatieavond voor ouders op vrijdag 30 oktober i.v.m. de coronamaatregelen geen doorgang vinden. Alle ouders zijn daarom uitgenodigd om ook te komen naar de inloopsessie de volgende ochtend. In het nieuwe jaar hopen we alsnog gauw een bijeenkomst te kunnen plannen voor alle leden en de ouders van leden.

Op zaterdagochtend 31 oktober hebben we voor de buurtbewoners (en dus ook de ouders van leden) een inloopsessie georganiseerd. Gelukkig zat het weer mee en konden we buiten (i.v.m. coronamaatregelen) iedereen voorzien van informatie.

Voorlopige plannen gepresenteerd

Tijdens de inloopochtend zijn de huidige plannen gepresenteerd. We willen een tweetal gebouwen realiseren aan de Baden Powelllaan, net voor de Baden Powellbrug ter hoogte van de Dr. LL Zamenhofflaan. (zie kaartje bovenaan deze pagina). Het hoofdgebouw komt aan de weg te staan. Dit gebouw krijgt een schuin dak met een maximale hoogte van 5 meter. Het andere gebouw, wat zal fungeren als een botenloods komt in de hoek aan het water te staan.
We willen de gebouwen een zo groen mogelijk uitstraling geven (bijvoorbeeld door een groendak en/of houten gevelbekleding). Ook willen we het groen rondom het gebouw behouden waar mogelijk.
Hieronder zijn verschillende schetsen te zien van ons ontwerp. We zijn op dit moment op zoek naar / in gesprek met bouwpartners die onze wensen kunnen gaan realiseren.

Nieuwsbrief / vragen

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen (binnenkort verschijnt de eerste) of heeft u vragen over onze nieuwbouwplannen, dan kunt u mailen naar: nieuwbouw@scoutingjcw.nl